svevende i det små
Jeg legger ut dette bilde hovedsaklig for at jeg er usikker på det. Jeg vil derfor ha ærlige tilbakemeldinger på hva som fungerer, og hav som ikke fungerer. Bildet er tatt tidlig en sommermorgen for -om ikke så lenge, et år siden.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tamron 90 mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310223} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Liker fargetonen, utsnittet og bruken av billedflaten. Fine dråper på veven. Ville nok hatt edderkoppens framdel også skarp. Selv om man ser jo hva det er. Hadde det vært framdelen som var i fokus og bakparten ikke hadde det ikke spilt så stor rolle for meg. Liker ikke uskarpheten ''foran''. Kanskje bare meg...

Johann
Avsluttet .
Dette er veldig bra.
Liker fargene,du er god på dette blåe:-)
Dråpene er skarpe og fine,men liker at det er litt dust.
Kan føle stillheten og kjenne morgendugget på føttene når jeg ser dette bildet.Du formidler en god stemning med dette.
Hilsen Tone!
Ivan H.
Hei,

Synes dette er bra.
Liker at det bare er beina som er i fokus. Hvorfor skal macrobilder alltid være artsbilder? Her overlater du litt til fantasien. Det er bra.

Det er noe rart på den nederste foten til edderkoppen, som ikke er i blåtone. Ville rettet litt opp på det, personlig synes jeg det er litt irriterende :)

Flott bilde!

Hilsen
Ivan Holmedal
Anne Gunhild Lien F.
Dette bildet har noe magisk over seg. Jeg liker godt at motivet veksler mellom det abstrakte og det virkelige. At edderkoppen bare er antydet skaper interesse, mens de klare dråpene gir bildet skjønnhet.
Anette L.
Heisann!
jeg synes dette var meget lekkert jeg! Fargetonen, selektiv skarphet, dråpene og utsnittet!
hadde vært perfekt om skarpheten hadde sittet foran ja, men et meget fint utgangspunkt!

Mvh Anette:)
John H.
Hei Ingebjørg
Som jeg har kommentert tidligere, noen har en helt tydelig signatur i sine bilder. Du er en av de. Og den er dønn trygg og tydelig. Selv om du har levert mye bra og bedre før er dette ett bilde som har god kvalitet i utsnitt, komposisjon, farger og orginalitet. Du spiller sikkert og godt i grenselandet mellom skarphet og uskarphet uten at det går ut over helhetsuttrykket. Veldig bra dette.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer!

Ivan - Makro trenger aldeles ikke å være artsbilder, det har du helt rett i. Fin at jeg kan overlate ting til fantasien ja. Det du ser på foten er en uskarp dråpe, og det er akkurat den jeg var usikker på (og som Jóhann og Anette vil ha skarp).


-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu